söndag 22 april 2012

Polis Gerd Pettersson från Gränna agerade domare under målet mot corruptio-journalist – Skandal!

Skandalen kring åtalet mot corruptio-journalist växer!

FN och Europadomstolen säger klart och tydligt att poliser får inte vara politiskt aktiva och att poliser inte får agera domare i domstol.

I Sverige är denna stats-brottslighet mer regel än undantag.

Polis Gerd Pettersson från Gränna anlitades som nämndeman (domare) vid Jönköpings korrupta tingsrätt under september 2011 och dömde corruptio-journalist, likt domen mot Jan Guillou 1973, för att ha avslöjat poliser, åklagare och domare som inblandade i grov brottslighet (mörkläggning av polisens vapenförsäljning, samt hjälpa elit-pedofiler från Stockholm att undgå åtal/avslöjande).

I det politiskt och polisiärt styrda och korrupta målet mot corruptio-journalisten så var både åklagaren, Peter Larsson, och rådmannen, Jens Lindborg, jäviga då åklagare Larsson har kopplingar till och är involverad i den illegala hanteringen av civila grovt kriminella personer som polisen använder sig utav för att öka den grova brottsligheten, samt för att sälja vapen och knark. Domare Jens Lindborg är även örlogskapten i Försvarsmakten. Under juli månad år 2011 krävde Försvarsmakten utav domän-ägare i Portugal att corruptio-bloggen skulle stängas ned, vilket gjordes under  tre dagar, pga att Försvarsmakten tyckte att uppgifterna som finns att läsa på bloggen, inte stämde överens med vad Försvarsmakten tycker är korrekta uppgifter.

Som polis eller fd. polis är nämndeman Gerd Pettersson ALLTID JÄVIG i alla brottmål hon figurerat i

 

Brottslingen Gerd Pettersson har begått mycket grova brott och valt att hålla sin polis-titel (Kommissarie) hemligt för åtalade i dem mål hon agerat nämndeman-domare i. Som polis eller fd. polis är Gerd Pettersson ALLTID JÄVIG. Det är anledningen till att det har varit förbjudet för poliser eller fd. poliser att sitta och döma i domstol… vilken skandal!

Det är inte lätt att hitta en mer korrupt och illegalt styrd rättegång än den mot corruptio-journalisten vid Jönköpings kriminella och olagliga tingsrätt där brottslingens Charlotte Brokelind sitter som ansvarig chef och nonchalerar att grova brott sker i den domstol Brokelind ansvarar för.

Gerd (Engström) Pettersson, 1947-08-16. Adress: Mellangatan 15 A, Gränna. Född i Överhogdal (Jämtlands län, Härjedalen). Sambo, Stig Harald Pettersson, 1937-11-21. Dotter, Karin Camilla (Engström-Gerdsdotter) Persson, 1969-11-06. Adress: Örnsätrabacken 78, Skärholmen Stockholm.

Gerd Petterssons mobil: 073-332 08 47. Tel: 0390-123 60.

 Polis-kommissarie Gerd Pettersson har valt att inte vara med på bild.

Här ser Ni polis-kommissarie Gerd Pettersson som nr. 44. (Från valet 2010).

Bilden ovan. Tjänsteman som ej har befogenhet att ta sådant beslut gömmer sitt eget namn och titel (olagligt), samt hindrar dig från att få full insyn (grundlagen) i vilka tjänstemännen är som dömt i målet. Du kan då inte ta reda på (om namnet är vanligt) ifall nämndemännen är jäviga eller dömda för brott.



.
















Här ser Ni brottslingen Gerd Pettersson från Gränna som är polis och avslöjar inte detta till domstolen eller till dom åtalade i Jönköpings korrupta tingsrätt där hon sitter som nämndeman och dömer. Ingen polis, militär eller åklagare får agera domare i civil domstol, det är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter. Gerd Pettersson begår ett internationellt brott vilket hon skall åtalas för inom kort.


Nedan kan Ni läsa mer om det politiskt/polisiärt styrda åtalet mot corruptio-journalist för att regeringen, polisen, åklagare, JK, JO, Högsta domstolen, pedofilnätverket med koppling till bl.a. kung Carl Gustaf Bernadotte, skall kunna fortsätta med sin brottslighet utan störningar.

http://corruptio.blog.com/2011/09/21/kungens-pedofilvanner-och-polisledningen-styr-radman-lars-arfvidson-och-aklagare-peter-larsson/

http://corruptio.blog.com/2011/09/24/journalister-bloggar-direkt-fran-tingsratten-i-jonkoping/

http://corruptio.blog.com/2011/09/28/aklagare-peter-larsson-ar-javig-mot-corruptio-journalist/

http://corruptio.blog.com/2011/09/27/domare-jens-lindborg-var-javig-i-malte-mot-corruptio-journalist/

http://corruptio.blog.com/2011/05/17/aklagare-peter-larsson-vill-inte-forhora-thomas-bodstrom-advokat-per-e-samuelsson-trycker-pa/

http://www.divshare.com/direct/17467164-cfb.pdf


Hans-Gunnar Axberger: ”Domstolens första roll är att från rättssäkerhetssynpunkt kvalitetssäkra brottsutredningen. När så inte skett är det alltså domstolen som bär ansvaret för denna brist.”

http://sv.wikipedia.org/wiki/Hans-Gunnar_Axberger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar