måndag 19 november 2012

Polis Stefan Carp (IU) försöker att skydda sin pedofil-kollega Mikael Blomgren

Nedan ser Ni mejlväxling där Ni kan läsa att polis Stefan Carp försöker att ta betalt för allmänna handlingar som enligt lag är gratis. Samt försöker polis Carp ta ut kostnad för "Fakturering" vilket myndigheten inte får göra pga att tjänstemännen (folkets tjänare) har lön för mödan.

Polis Stefan Carp kämpar för att skydda den pedofil-polis som under arbetstid sökte efter barn på internet för att våldta. Åklagare Kay Engfeldt som lade ned förundersökningen mot pedofil-polisen Mikael Blomgren har begått grova brott då poliser INTE är satta att planera våldtäkt mot barn och absolut INTE kontakta barn eller vuxna (under arbetstid) för sexuella handlingar.

Precis som under 70-talet så finns många pedofiler vid polismyndigheten och ännu fler poliser som gör allt för att skydda sina pedofil-kollegor.

http://polismyndigheten.blogspot.se/2012/11/polischefer-ulf-johanssonbengt-svenson.html




Från:    Corruptio1
Skickat:    den 19 november 2012
Till:    stefan.carp@polisen.se

Begär härmed ut kopia på "begäran ställd till Microsoft från Rolf Hansson" enligt FUP i ärende 0150-k3432-12. Samt "PM Christer Andersson 1 och 2".


/M. Håkansson



Date: Mon, 19 Nov 2012
From: Stefan.Carp@polisen.se
To: corruptio1@hotmail.com
Subject: Sv: ärendet 0150-k3432-12


Det finns tre sidor i akten som berör det du begär. Uppgifter i handlingarna har maskerats. Du får ett beslut som kan överklagas. Faktureringkostnad 54 kr plus kostnad för porto. Du måste till Rikspolisstyrelsen ange en faktureringsadress.
Mvh,
Stefan



                                                                 Eva Carp.

 Pedofil-polis Mikael Blomgren.pdf 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar