måndag 22 oktober 2012

Åklagare Rickard Wahlqvist/Annika Lille/Barbro Brännlund, Polismyndigheten i Falun, Tingsrätten i Falun och Svea Hovrätt begår grova brott mot Jimmy Johansson

FASCISTISK OLAGLIG DOM MOT SVENSK MEDBORGARE JIMMY JOHANSSON

Organiserade grovt kriminella tjänstemän har avkunnat en dom mot enskild som kan liknas vid sådana domar som avkunnas i diktaturer. Jimmy Johansson har dömts utav brottslingar vilka förbjudit Sveriges medborgare att påstå att statens tjänstemän är brottslingar och begår kriminella handlingar. Svenska folket och demokratin hotas och nonchaleras utav åklagare Annika Lille/Barbro Brännlund/Rickard Wahlqvist, polis Bo Jansson, domare Mats Torgils, hovrättslagmannen Monika Sörbom, hovrättsrådet Daniel Thorsell, referent, och tf. hovrättsassessorn Veronica Widell Edlund samt nämndemännen Berith Carlsson, Jan Bergqvist, Håkan Nohrén, Bo A Johansson och Eva Britt Karlsson.


HÄNDELSEN

En 35-årig man från Smedjebackens kommun har dömts till två månaders fängelse för falsk tillvitelse. Mannen har anklagat en polisman för att utan tillstånd ha gjort en husrannsakan i hans bil och där letat efter registreringsbevis i handskfacket. Men Falu tingsrätt har funnit att det inte är sant, det som 35-åringen uppgett, och det har alltså resulterat i två månaders fängelse. 35-åringen avtjänar för närvarande ett fängelsestraff för ett annat brott.

Den kriminella och olagliga domen av brottslingar vid Falu tingsrätt pdf

Den kriminella och olagliga domen av brottslingar vid Svea hovrätt pdf 
























































Jävig nämndeman/domare Håkan Nohrén, tingsrätten i Falun.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar