fredag 12 oktober 2012

Obildad nämndeman Margareta Lundgren från Jönköping hjälpte pedofiler att komma undan

Nämndemän vid Jönköpings olagliga och korrupta tingsrätt, Gerd Pettersson (polis i Gränna), Margareta Lundgren och Arne Olofsson hjälpte Stockholms elit-pedofiler att undkomma åtal och straff genom att åtala corruptio-journalist för att ha kränkt staten och statens kreatur (förgripelse mot tjänsteman) vilka begått mycket grova brott för att dölja polisledningens vapenförsäljning via civila infiltratörer. Åklagaren i målet, Peter Larsson, styrdes av kungahuset för att skydda Carl Gustaf Bernadottes rykte.
















Nedan ser Ni bilder på andra kriminella “tjänstemän” som är lika involverade som Margareta Lundgren i grov brottslighet och korruption för att hjälpa kungens pedofilvänner (barnporr-Lasse m.fl.) att komma undan.





















Här ser Ni brottslingen Gerd Pettersson från Gränna som är polis och avslöjar inte detta till domstolen eller till dom åtalade i Jönköpings korrupta tingsrätt där hon sitter som nämndeman och dömer. Ingen polis, militär eller åklagare får agera domare i civil domstol, det är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter. Gerd Pettersson begår ett internationellt brott vilket hon skall åtalas för inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar